Ruilen en retourneren

Niet tevreden over je aankoop? Jammer! Maar dat lossen we op! Hoe we dat precies doen zetten we graag even op een rijtje:

  • Je krijgt 14 dagen bedenktermijn na de levering.
  • Verkeerde maat of kleur besteld? Wij ruilen het graag om!

Je kiest in het menu klantenservice de optie “retour aanmelden”. Daarna kom je in ons retourportaal. Vul alle gevraagde info in, print het nieuwe label, plak het op de doos & breng deze naar het dichtstbijzijnde afleveringspunt. Nadat we uw producten terug ontvangen hebben storten we het bedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee u de bestelling geplaatst hebt. De verzendkosten worden hierbij wel in mindering gebracht.

Bij je pakje dat je terugstuurt steek je het ingevulde retourformulier. Dit is wettelijk verplicht.

Vervolgens plaats je zelf een nieuwe bestelling met het juiste artikel.

Artikelen aangekocht via de webwinkel van Hejmee kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen. Dit vanaf de eerste dag na levering. Op voorwaarde dat het product ongebruikt en onbeschadigd is en voorzien is van alle originele labels. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen niet teruggenomen worden.

Wij behouden ons het recht tot weigering van ruiling voor, indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn.

Solden of producten in actie kunnen niet geruild worden.