dean

Of je nu een peertje, appeltje of zandloperfiguur bent, Dean weet er wel raad mee. Als fashionstylist voor o.a. Patricia Pepe en Paul Smith hebben modesnits en cuts geen geheimen meer voor hem. Hij kan met de juiste keuze van outfit en kleuren bepaalde eigenschappen en features in jou gaan accentueren. Hij bespreekt met jou do’s and dont’s en geeft je persoonlijk en specifiek advies. De eerstvolgende keer dat je gaat shoppen, kan je met zijn tips vast zelf aan de slag om net die stukken te vinden die jou mooiste eigenschappen helemaal in de verf zetten!

LAURA

Laura, owner en hairstylist van Home Made Hair, laat je graag zien welke leuke hairdo’s mogelijk zijn met jouw haren. Van bruidskapsels tot party-hairdo’s of everyday messy updo’s, you name it, Laura heeft dit helemaal onder de knie! Wil je je aangemeten kapseltje later opnieuw zo kunnen doen? Vraag gerust fotootjes van de tussenstappen!

LENNY

Lenny tovert een gezonde natuurlijke teint op je gezicht, laat je ogen spreken en gezicht stralen. Ze gebruikt hiervoor enkel kwaliteitsvolle en hypoallergene materialen. Na jaren ervaring op te doen, verwent Lenny nu klantjes in haar eigen schoonheidssalon; Lenny’s Salon. Make-over concepts zijn haar niet onbekend, zij vindt het vooral belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn en goed voelen in hun frisse nieuwe look. Tips and tricks voor je dagelijkse make up geeft ze je graag mee.!

cHRISTA

Is erbij om het moment helemaal vast leggen tot een blijvende herinnering! Individuele shots en groepshots op een toffe locatie. Jullie hebben de keuze uit 2 thema’s. URBAN THEME waarbij we shooten nabij stoere gebouwen en industriele constructies of een Nature theme waarbij we de bossen, weides en meertjes opzoeken. Jullie ontvangen de foto’s digitaal. Tijdens de makeover zorgt zij ook nog graag voor homemade drinks and bites. Famous voor haar bloemetjessoda!

INTERESSE?

Neem vandaag nog contact met ons op!